Гламурозна филмска прича Марије Каран

Глас Српске
Гламурозна филмска прича Марије Каран

Док су фоторепортери узвикивали њено име на премијери парапсихолошког трилера "The Rite", лијепа Београђанка Марија Каран знала је да је успјешно направила први корак у холивудској индустрији снова. Зато је испред Кинеског позоришта у Лос Aнђелесу блистала јаче од свих блицева уперених у њу.

И то с пуним правом. Филм "Обред", у којем она тумачи једну од улога, доспио је на врх биоскопских топ-листа у СAД, јер је за само два дана приказивања зарадио више од петнаест милиона долара.

Марија је новинарима признала да се на премијери свог холивудског дебија осјећала предивно.

- Севало је на стотине блицева за мене, а и ја сам сијала за њих. Била сам пресрећна. Кад сам почела да студирам глуму у Београду, мислила сам да је то скоро немогућа мисија. Тада сам највише желела да заиграм са свим нашим чувеним глумцима, мада је и то из студентске перспективе изгледало далеко. Aли, ако се нешто много жели и сања, ако се много ради, онда се снови и жеље обистине - рекла је Марија.

Лијепа глумица признала је и да је прије премијере филма осјећалу трему.

- Била сам и узбуђена и помало нервозна. Све ми је изгледало као сан. Док су ме возили на премијеру, кроз прозор аутомобила гледала сам улице и светла Лос Aнђелеса као да сам први пут у њему. Била сам свесна да ћу то вече доживети нешто сасвим ново и да је то степеница више у мојој каријери. Срце ми је јако куцало, а колена благо подрхтавала - истакла је млада глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана