Геј ћерка оцу милијардеру: Драги тата...

Танјуг
Геј ћерка оцу милијардеру: Драги тата...

Ћерка тајкуна из Хонгконга затражила је у отвореном писму од оца да прихвати да је она лезбијка, након што је он прије недјељу дана понудио десетине милиона оном мушкарцу који успије да ожени његову ћерку.

Жижи Чао (33) је од оца Сесила Чаоа затражила да прихвати њену партнерку и да се "понаша према њој као према нормалном, достојанственом људском бићу", пренио је BBC.

Жижи Чао, која се удала за њену дугогодишњу партнерку Шон Ив у Француској 2012. године, навела је у писму и:"Има много добрих мушкараца, само што они нису за мене".

Жижи Чао, која је успjешна пословна жена, писмо је објавила у најмање два хонгконшка листа.

Она је у писму навела и да јој је много жао што су људи говорили неке "неосjетљиве ствари" о њеном оцу. Додала је и: "Не разумију да ћу ја увијек теби праштати због твог начина мишљења, јер знам да мислиш да радиш оно што је у мом најбољем интересу".

"Као твоја ћерка, не желим ништа више него да тебе учиним срећним. Али када су везе у питању, твоја очекивања од мене и реалност ко сам ја, нису кохерентни", написала је оцу Жижи Чао.

Она је додала и да не очекује да њен отац и њена партнерка буду "најбољи пријатељи", али да би јој много значило када отац не био "уплашен" њеном партнерком, већ када би је прихватио као нормално, људско биће.

Жижи Чао је писмо завршила ријечима: "Стрпљиво твоја".

Прошле седмице је милијардер и плејбој Сесил Чао поново понудио 65 милиона долара мушкарцу који ожени Жижи. Хонгконг, иначе, не признаје истополне бракове, иако се хомосексуалност од 1991. године не сматра кривичним дијелом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана