Гд‌је су данас и како изгледају лопови из култног божићног филма "Сам у кући"

GS
Foto: YT

Крај године готово је незамислив без култног филма "Сам у кући" који већ 30 година забавља гладаоце у зимском периоду.

Главни јунак у фиму је Кевин MekKalister, а многи се сјећају и лопова из филма који су имали надимак "Вет бандитс" или "мокри бандити". Лопове Марва и Херија глумили су Даниел Стерн и Џо Песци, а многи их данас не би ни препознали.

У филму "Сам у кући" лопови Марв и Хери били су жртве Кевинових замки које су често остављале посљедице на њиховим тијелима. Даниел се једном приликом осврнуо на повреде које је зарадио на снимању, а које нису биле само филмска магија и шминка.

"То је као да смо играли неки спорт. Не боле вас никакве повреде јер сте се забављали. Добио сам јак ударац у нос и раскрварио га када сам морао гурнути главу кроз враташца за псе. Морао сам је и брзо извући, али сам запео својим великим носом", присјетио се.

Он снимио је још неколико филмова, али су сви мање успјешни од култног "Сам у кући". Стерн се поред глуме, бави и режирањем, а 2009. године добио је и награду Call то Сервице Award бившег америчког предсједника Барака Обаме.

Након улоге у филму "Сам у кући", Џо Песци је остварио знатно већи успјех од свог колеге из банде. Он је играо у бројним филмовима као што су "Мој рођак Вини", "Касино" и "Смртоносно оружје 3 и 4".

Џоа смо поновно гледали у филму "Бупкис" из ове године у којем је глумио уз комичара Петеа Давидсона и Едие Фалко, најпознатијој по улози Цармеле у серији  Сопранос. Џоу је ово био први пут да га видимо на великом платну након чак 30 година. Његово богатство се процјењује се на око 50 милиона долара, преноси Кликс.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана