Гаскојн брани Керола

Глас Српске
Гаскојн брани Керола

Током каријере енглески фудбалер Пол Гаскојн одушевљавао је генијалним потезима на терену, а након што је копачке објесио о клин, у први план дошла је његова аутодеструктивна љубав према алкохолу.

Енглески "љубимац нације" постао је храна за таблоиде, а то је врло незахвална улога. Сада је медијима поручио да оставе на миру нападача Ливерпула Ендија Керола који се спомиње у контексту ноћних излазака. Ватру је својим коментарима потпирио и селектор гордог Aлбиона Италијан Фабио Капело који је оптужио Керола да се опија по баровима.

- Занима ме је ли Капело био у бару са Керолом. Зашто? Из прве руке знам да се зна догодити да попијете чашу енергетског напитка, а ујутро читате како сте "стресли" двије бутеље вина. Aко га није видио, не би смио јавно коментарисати - изјавио је Гаскојн.

Керол и Гаскојн ишли су у исту основну школу и обојица су пут према звијезда започели у дресу Њукасл јунајтеда.

- Момак је својим играма заслужио трансфер од 35 милиона фунти и постиже голове за репрезентацију, а свеједно је на мети критика. Био је сјајан у дресу Њукасла и мислим да је одлично то што га сада води Кени Даглиш којега изразито цијеним. Мислим да му он неће отежавати пут јавним критикама без основе - додао је Гаскојн који као главног кривца у нападима медија на Керола види Италијана на клупи Енглеске.

- Aко Капело не сједи крај Керола у бару и не игра се са оно мало косе што има, не би смио коментарисати понашање тог младића јер у медијима ћете прочитати све и свашта, што уопште не мора бити истина - закључио је Гаскојн.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана