Галија прославила 40. рођендан

Агенције
Галија прославила 40. рођендан

Рок група "Галија" прославила је у Хали спортова у Београду 40 година постојања, подсјетивши публику на хитове који су обиљежили њихову дугу и богату каријеру.

Послије предгрупе "Време чуда", "Галија" је засвирала "Место поред прозора" и без много интеракције са публиком наставили су да нижу хитове на свом првом концерту у Хали спортова. "Ноћ", "Да ме ниси", "Када ме погледаш", "На твојим уснама", па преко "Зонине песме" коју су радили за филм "Зона Замфирова", до "Плава лепа и паметна" и "Ти можеш све".

Пјевач нишког састава "Кербер" Горан Шепа Гале придружио им се и први пут су Ненад Милосављевић и он извели на сцени пјесму "Слобода" са албума "Корак до слободе", који су снимили 1989. године.

"Галија" је угостила и своје некадашње чланове клавијатуристу Сашу Локнера (Бајага и "Инструктори") и гитаристу Сашу Ранђеловића ("Неверне бебе").

Послије 18 година поново су засвирали заједно и подсјетили публику на пјесму са почетка "Галијине" пловидбе - "Децимен", као и на нумеру "Пут".

Милосављевић је сам са посјетиоцима отпјевао "Да ли си спавала", пјесме "Котор" и "Можда сам луд" подигле су све са трибина у Хали спортова, "Трубе" је пјевао са хором фанова, а уз "Дигни руке" сви су били на ногама.

Услиједила је балада "Још увек сањам" уз представљање чланова бенда.

- Ових 40 година смо прошли и "још увек сањам…" - рекао је Милосављевић и наставио да пјева хит којим је и завршен двочасовни званични дио концерта уз дуг и громогласан аплауз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана