ГАЛАНТНО: Јокић почастио све саиграче из репрезентације и није штедио

ГС
ГАЛАНТНО: Јокић почастио све саиграче из репрезентације и није штедио

Кошаркаш Никола Јокић више пута је показао да је широке руке, а његову галантност је доказује и гест којим је одушевио читав тим!

Он је својим саиграчима са Олимпијаде даровао скупоцјени поклон.

Јокић је сваком члану екипе који је заједно са њим освојио бронзу на Олимпијади у Паризу купио по "Ролекс" који кошта око 32.500 долара, пише Блиц.

Подсјетимо, Никола Јокић познат је као велики љубитељ скупоцјених ручних часовника, а посљедњи у низу којим се почастио је и најскупљи.

Кошаркашев ручни зглоб однедавно краси "odemar pige" (AP) у розе злату, чија је тржишна цијена невјероватних 73.000 евра, а с којим се појавио на свадби Немање Дангубића и Катарине Лазовић. Поред овог аксесоара, Јокић у својој колекцији посједује и и неколико скупоцјених спортских "ролекса", један "картије" и "ибло" ("хублот"). Тако један од златних "ролекса" кошта 50.000 евра.

Да је велики љубитељ овог бренда, показао је и када је понео модел од розе злата и с црним гуменим каишем од 30.000 евра, као и један јефтинији од 18.000 евра, а који је направљен од нерђајућег челика. Њим је привукао велику пажњу јер га је носио на конференцијама за медије током финала с Мајамијем.

Осим "ролекса", Јокић има и један али вриједан "ибло" од 33.000 евра. И он је урађен у розе злату, а посебан је по томе што му је наруквица направљена од коже алигатора. Овај часовник кошаркаш је носио док је гледао меч Меге против Крке у Хали спортова.

Најјефтинији у колекцији је онај бренда "картије", чија је цијена 7.000 евра и који спада у групу спортских сатова.

Све у свему, Јокићева колекција за сада вриједи преко 200.000 евра, што и није тако много, с обзиром на то да наш кошаркаш годишње зарађује преко 50 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана