Гаги Ђогани: Анабелин муж Андреј Атијас брутално ме претукао!

Курир
Гаги Ђогани: Анабелин муж Андреј Атијас брутално ме претукао!

Београд - Фронтмен групе Фанки Џи претучен је у суботу увече испред зграде на Видиковачком венцу број 67, а послије бројних медијских спекулација о томе шта се догодило те вечери, Гаги Ђогани је ријешио да проговори и у краткој, али језгровитој исповијести за “Курир” открије шокантне детаље и исприча своју верзију цијелог догађаја.

- Не могу више да ћутим! Људи ме заустављају на улици и питају да ли сам добро, а новинари ме стално зову. Тачно је да смо се Анабелин муж и ја потукли! Он је мене први напао, а ја сам се само бранио - открива Гаги и објашњава како је дошло до напада:

- Андреј ми је претио да престанем да блатим Анабелу у новинама, а ја је у уста нисам узео, јер не желим јавно да причам о њој. Она има свој живот, ја свој, и завршена прича. Не могу психички више да издржим - пожалио нам се Гаги Ђогани, који није желио додатно да коментарише ову причу како не би име узнемирио кћерке Нину и Луну, које има из брака са Анабелом.

Како “Курир” сазнаје, до напада је дошло кад се Гаги, на Атијасово инсистирање, нашао с њим.
Атијас је, наводно, дошао с неколицином пријатеља и одмах почео да вријеђа Ђоганија и његову дјевојку, који су стајали испред зграде.

Сарајлија је одмах насрнуо на бившег супруга своје изабранице, ударивши га у главу и груди.

Међутим, кад му је Гаги рекао да за обрачун нема разлога јер он нема ништа против њега и Анабеле, Атијас се смирио и убрзо отишао.

Подсјећања ради, Анабела Буква удала се за бизнисмена Андреја Атијаса прошле године, а недавно су добили кћерку Бланкицу. Пјевачица се због новог брака преселила у Сарајево.

С Гагијем је дуго била у браку, који је окончан прије неколико година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана