Гаги Ђогани: Анабела је лоша мајка, мушкарци су јој важнији од кћерки!

Агенције
Гаги Ђогани: Анабела је лоша мајка, мушкарци су јој важнији од кћерки!

Београд - Гаги Ђогани први пут је од развода с Анабелом, односно од 2009. године проговорио о ономе што се дешавало док су били у браку, а и послије њега. Разлог за ову исповјест је, како каже, физички напад садашњег пјевачициног мужа Андреја Атијаса.

Анабела ми претила

- Дуго сам ћутао! Ако Анабели нешто није јасно, требало је да ме позове и да попричамо као одрасли људи, а не да ми онај балавац долази и прети да ће ме убити. Имам снимак као доказ да је био у Београду и да ме је ударио. Не може да негира. Оставила је децу и отишла у Сарајево, ја се бринем о њима. За Андреја сам мислио да је господин човек и да ће између њих све бити како треба, али они дефинитивно нису задовољни у браку и сад - удри по Гагију - наглашава фронтмен групе Фанки Џи, и додаје:

- Након сваког интервјуа ме малтретира одвратним порукама у којима ме вређа и говори да ће ми је да сам скот, наркоман, сељачина. Докле више да трпим њено психичко злостављање?! Желим да ме остави на миру. Никада ништа лоше нисам причао о њој. Сви су је напустили, нема ниједну другарицу. Треба да је буде срамота због свега што се десило.

Он окривљује своју бившу супругу да је подржала Андреја да га удари испред зграде на Видиковачком венцу 67, у којој музичар живи.

- Ако је она дозволила да он крене да ме бије, требало је да ме позове и извини ми се. Чим ме није позвала, значи да га подржава. Само ми је драго што сам му вратио и разбио га као вола. Признајем да финансијски не стојим баш најбоље, али то не значи да се мање бринем о ћеркама. Њима је моја љубав потребнија од новца. Она за мене није подобна мајка, љубав мушкарца јој је на првом месту. С њом сам живео пола свог живота. Било је прелепих тренутака, али и оних ружних, када смо се свађали и тукли.

Жао ми је што деца трпе

Гаги открива да му је најтеже било када је бивша ташта долазила да га туче.

- Једном ми је њена мајка Јадранка из Шведске дошла у стан и напала ме да наводно хушкам децу против Анабеле, што је сулудо. Када је почела да ми хистерише, Нина се истраумирала и наредио сам Јадранки да напусти стан. Међутим, она се опет вратила и почела је да ме дави, удара и гребе по лицу, а моје дете је све то гледало. И данас се пита зашто Нина неће да чује за њу. То полиција зна, јер сам пријавио.

Ако нема пара, нема ни тате

Ђоганију је најжалије што није присуствовао осмом рођендану своје млађе кћерке Нине, а главни кривац за то је управо његова бивша супруга.

- Када је мојој Нини био рођендан, морао сам кришом да одем да јој однесем поклон и пољубим је. Анабела ми није дала да присуствујем јер нисам учествовао у плаћању забаве, а није ме ни питала. Рекла ми је: „Ако нема пара, нема ни тате.”

Анабела и Андреј ћуте

У више наврата смо покушали да се чујемо с Анабелом и њеним мужем Андрејом, али нису се јављали ни на један телефонски број који ми имамо.

Набијала ми флашу у уста

Гаги каже да га је Анабелина мајка често нападала.

- Ђоле је Анабели писао поруке да се одрекне презимена Ђогани и да се не представља тако у јавности, а она је хтела да станем у њену заштиту. Позвао сам брата и замолио га да прекине сваки контакт с њом да не бисмо имали проблема, пошто није нормална. Она је све пренела својој мами и жена је дошла код мене. На вратима је извадила стаклену флашу од вина, набила ми је у уста и поломила ми зуб. Сад је дошао и њен супруг. Ко је следећи?! Проживљавам пакао откако сам се развео, јер ме злостављају и она и њена фамилија - каже Гаги.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана