Фудбалер се поново оженио: Послије смрти супруге, она га је освојила

Агенције
Фудбалер се поново оженио: Послије смрти супруге, она га је освојила

Фудбалер Рио Фердинанд (40) оженио се ријалити звијездом Кејт Рајт (27) овог викенда у луксузном хотелу у Турској.

Ту информацију открио је ексклузивно градоначелник Мармариса, који је потврдио да је вјенчао пар на грађанској церемонији. Мехмет Октај рекао је турским медијима да је лично вјенчао славни пар, четири године након што је Фердинанд изгубио супругу након дуге и тешке болести.

Рио и његова супруга Ребека имају троје дјеце, а Лоренс, Тејт и Тиа били су наводно највеселији на вјенчању, јер обожавају маћеху. “The Sun” је раније пренио да су званице, родбина и пријатељи, отпутовали у Турску.

“Њихове породице и пријатељи су већ тамо и одузети су им мобилни телефони да не би могли ништа да фотографишу, рекао је извор близак пару за “The Sun”.

Подсjетимо, фудбалер и ријалити звијезда су у вези двије године, а вјерили су се у новембру прошле године. Рио ју је запросио на крову зграде у Абу Дабију, а са њима је било и његово троје дјеце.

Рио је прије три године у документарном филму “Beind Mom and Dad” по први пут проговорио о смрти супруге која је 2015. преминула од канцера, а онда је са цијелим свијетом подијелио и посљедње ријечи које би јој упутио да је имао прилике за то.

“Да имам још један минут са Ребеком, вјероватно бих... дефинитивно бих је питао шта жели за нашу дјецу током одрастања”, додао је Рио дрхтавим гласом.

Ребека Елсон је преминула 2015. године након борбе са раком дојке. Имала је само 34 године. Иза себе је оставила супруга и троје дјеце, два сина и ћерку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана