Фудбалер Роме у вези са Српкињом

Глас Српске
Фудбалер Роме у вези са Српкињом

Према писању италијанских медија, новосадска манекенка, однедавно и водитељка, и то једна од популарнијих у Италији, Нина Сеничар (24), већ три мјесеца је у вези са нападачем Роме Марком Боријелом.

Лијепа Српкиња, која живи и ради у Милану, у посљедње вријеме врло често, неколико пута седмично, путује у "вјечни град" и виђа се са Боријелом који живи у хотелу "Шератон". Њих двоје су неколико пута примијећени како улазе и излазе на задња врата хотела држећи се подаље од радозналих новинара и јавности. Нина и Марко су се упознали у Милану у вријеме док је фудбалер играо за "росонере", са којима је и даље под уговором, с тим да ће Рома, гдје игра на позајмици, моћи да откупи његов уговор на крају сезоне. И тада су медији на "чизми" писали о њиховој вези, међутим, Новосађанка је неколико пута њихов однос описала као пријатељски. Ипак, њени чести одласци у Рим указују да сада између двије младих постоји нешто више од пријатељства.

Боријело, иначе, важи за великог заводника, повезиван је са многим љепотицама и манекенкама, а једна од његових бивших је и атрактивна Aргентинка Белен Родригез.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана