Франо Ласић као гроф негативац у Будви на пјени од мора

Aгенције
Франо Ласић као гроф негативац у Будви на пјени од мора

Будва - Трећа сезона серије "Будва на пјену од мора" на јесен би требало да се приказује на новој телевизији "Нова", а у њој ћемо гледати и неколико нових ликова. Један од њих је популарни хрватски глумац и чест гост Београда - Франо Ласић.

- Имамо Франу Ласића, који игра улогу једног опасног грофа негативца. Али имамо још много нових ликова у серији - каже редитељ Милан Караџић, кога смо пронашли на плажи у Будви на снимању нових епизода.

Он каже да је сценариста Ђорђе Милосављевић овог пута направио прави трилерски заплет.

- То је постигао увођењем лика фаталне жене коју глуми Леона Парамински, у коју се лудо заљубљује Саво Бачић. Леона која долази из Хрватске уз Миму има највећу улогу у новој сезони. Такође имамо Франу Ласића, који игра улогу једног опасног грофа негативца. Али имамо још много нових ликова у серији и гостујуће глумце као што су Милена Дравић, Виктор Савић, Нела Михајловић, Дејан Луткић и Катарина Марковић - каже Караџић.

Редитељ каже да је остало још двије седмице снимања и истиче да ће публика имати прилике да види нових четрдесет епизода серије.

- Завршавамо снимање у Будви и онда идемо на Аду Бојану, где ћемо снимати завршне сцене. Визуелно морам да признам да обала Црне Горе никад није изгледала лепше. Имали смо добар буџет за ову сезону серије, тако да смо снимали бројне сцене хеликоптером из ваздуха, са великим крановима итд. Ово је до сада наш најзрелији производ у професионалном смислу. Прве две сезоне имале су по дванаест епизода и биле су веома гледане - каже Милан Караџић.

Леона

Лијепа хрватска глумица Леона Парамински нова је звијезда ТВ формата "Будва на пјену од мора".

Она иза себе већ има велики низ одиграних позоришних и филмских улога, диплому Академије драмских умјетности, а добитница је и "Златне арене" за главну женску улогу у филму Давора Жмегаца "Презимити у Риу".

Такође проглашена је за другу најатрактивнију жену у Хрватској.
Леона важи за велику заводницу у хрватском џет-сету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана