Фотографија Неде Украден прије 30 година показује да је одувијек држала до свог изгледа

ГС
Фотографија Неде Украден прије 30 година показује да је одувијек држала до свог изгледа

Неда Украден једна је од познатијих регионалних музичких звијезда, а њен изглед и данас многе одушевљава. Но, да ли сте се икада запитали како је Неда изгледала прије 30 година?

Наиме, Инстаграм профил под називом Естрадни архив недавно је објавио фотографију Неде Украден, а како наводе ријеч је о фотографији из 1993. године.

На фотографији коју су објавили може се видјети да је Неда и тада водила бригу о свом изгледу. Тада је позирала у раскошној хаљини од сатена с црним и розе детаљима, а носила је и црне баршунасте рукавице. На стајлинг је додала и сребрени накит. Тада је имала црну косу која подсјећа на данашње боб фризуре.
Каријеру је започела 1967. године када је имала само 17 година, а од самог почетка, а у осамдесетим је била на врхунцу своје каријере. Иако је каријеру започела као врло млада особа, није одустала од образовања те је тако завршила право те енглески језик и књижевност.

Ова 72-годишња пјевачица још увијек се бави пјевањем, а у слободно вријеме дружи се са својим унуцима. Врло често објављује фотографије на свом Инстаграм профилу на којима истиче свој изглед и своју свакодневницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана