Фотографија која је подигла буру у свету: Откуд њих две заједно?

Агенције
Фотографија која је подигла буру у свету: Откуд њих две заједно?

Амерички медији су на ногама након што је Иванка Трамп, ћерка Доналда Трампа, републиканског кандидата на америчким изборима објавила фотографију на којој у Дубровнику позира с бившом супругом медијског магната Руперта Мурдока, Венди Денг Мурдок, за коју се шушка да је дјевојка Владимира Путина.

Иако су Венди и Иванка дугогодишње пријатељице, а бивша супруга медијског тајкуна чак је упознала плавокосу насљедницу с њеним супругом Џерденом Кушнером, америчким медијима њихово пријатељство у новонасталим околностима изразито смета. Доналд Трамп мјесецима похвално прича о руском предсједнику и брани све што је он урадио, ма колико то америчка јавност сматрала негативним.

Иако је Трамп негирао да је икада упознао Путина, многи сад сумњају у то. Љубавни живот Венди Денг Мурдок након развода интригира британске медије. Наводно је њен брак пукао због афере с Тонијем Блером, а након тога се наводно родила љубав између њен и Путина. Иако је она негирала везу с руским предсједником, све гласније се шушка да је прича о њима ипак истинита. Стога су амерички медији увјерени да заједничко летовање у Дубровнику није било посљедица тек случајног сусрета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана