Фотографи спремни за рођење краљевске бебе

24sata.hr
Фотографи спремни за рођење краљевске бебе

Велика Британија нестрпљиво ишчекује рођење првог дјетета принца Вилијама (31) и Кејт Мидлтон (32) којој је термин за порођај 13. јул. Фотографи данима кампују пред болницом, медији ишчекују било какве вијести док су продавнице преплавили бројни дјечји артикли поводом рођења трећег по реду насљедника или насљеднице британске круне.

 

 

Кладионичари већ навелико расправљају о полу дјетета, могућим именима, па чак и боји косе. Међу топ женским именима на кладионицама су Александра, Шарлот, Елизабет, Дајана и Викторија, а мушким Џорџ и Џејмс.

"Име ће бити традиционално. Ријеч је о будућој краљици или краљу. Засигурно се неће звати принцеза Кајли или принц Вејн", рекао је Џо Литл, главни уредник часописа "Majesty".

Пар није открио пол дjетета, али шушка се да је ријеч о дјевојчици, јер је Кејт наводно у марту када је добијала поклон за дијете рекла: "Хвала, узећу то за своју ћерку".

Трудна војвоткиња прошлог мјесеца је престала с обављањем службених дужности, а принц Вилијам, који је пилот хеликоптера за потрагу и спашавање, у стању је приправности за срећан догађај.

"Приватност је кључна за принца Вилијама, који је свијестан шта је његова покојна мајка Дајана све претрпјела због папараца. Он жели бити сигуран да се то неће догодити његовој супрузи и дјеци", рекао је Литл говорећи о жељи пара да што је могуће више догађај остане у тајности.

Познато је да би беба требало да стигне на свијет у приватном крилу болнице "Сент Мери" у Лондону у којој је рођен Вилијам. Смештај у приватном крилу болнице кошта око пет хиљада фунти, а свако додатно ноћење око хиљаду. Вилијамов отац принц Чарлс био је присутан на његовом и Харијевом рођењу, а вјерује се да ће и Вилијам бити присутан на рођењу свог дјетета.

Војвода и војвоткиња од Кембриџа, који су се вјенчали у априлу 2011. године, вијест о принови открили су у децембру 2012. године након што је Кејт завршила у болници због трудничке хиперемезе, односно, јаких трудничких мучнина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана