Форланова цура изазвала медијски рат

Глас Српске
Форланова цура изазвала медијски рат

Боља половина нападача Aтлетико Мадрида Дијега Форлана, која је недавно проглашена најљепшом дјевојком фудбалера у шпанском првенству, скинула се за магазин "Интервју" због чега је ТВ Aргентини пао мрак на очи.

Једна од тренутно најпопуларнијих дјевојака у Aргентини Заира Нара нашла се усред медијског рата због својих атрибута које је понудила магазину "Интервју".

Наиме, тај шпански часопис је недавно 21-годишњу манекенку изабрао за најљепшу дјевојку фудбалера Примере, а она му је "захвалила" топлес фотографијама које су освануле на његовој насловници. Но, прелијепа студенткиња права из Буенос Aјреса при том је заборавила да је са ТВ Aргентином веже ексклузивни уговор који јој брани снимање голишавих фотографија те је тако изазвала медијски рат. Заира, млађа сестра супруге бившег играча Барселоне Максија Лопеза Ванде у Aргентини је врло тражена "роба" па је тако недавно добила и своју емисију на аргентинској телевизији.

- Сестра и ја се не такмичимо и једна другој нисмо конкуренција. Ванда је бомба, но сада кад сам чешће на екрану сви би жељели знати нешто више о мени. Мада не мислим да сам зато познатија од сестре - изјавила је Заира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана