Форбсова листа: Џеј Ло најутицајнија јавна личност

Aгенције
Форбсова листа: Џеј Ло најутицајнија јавна личност

Пјевачица и глумица Џенифер Лопез, са годишњом зарадом од 52 милиона долара и великим порастом популарности, заузела је водеће мјесто на Форбсовој листи 100 најутицајнијих јавних личности.

2010. година, преломна за Џенифер Лопез, донијела је свјетској звијезди велике успјехе. Послије развода од Марка Ентонија, као мајка близанаца, почиње да привлачи велику пажњу. Уговори са козметичким кућама "Лореал" и "Жилет" донијели су милионерске хонораре, а убрзо је услиједило и лансирање сопствене линије одјеће.  

Продаја друге серије њеног парфема "Идол", донијела је пјевачици читавих 20 милиона долара. Најутицајнија јавна личност постала је неприкосновена и на популарним друштвеним мрежама. Са 6,6 милиона фанова на Твитеру и 12 милиона на Фејсбуку, Џенифер Лопез остварила је примат и на том пољу. 

Џеј Ло је иза себе оставила водитељку Опру Винфри која се налази на другој позицији.  

Прошле године, популарну Опри надмашила је Лејди Гага, а њена зарада од 165 милиона долара годишње, далеко највећа од зарада свих осталих на листи, није ни ове године била довољна за прво мјесто. 

Џастин Бибер нашао се по други пут на Форбсовој листи. Високо треће мјесто обезбједила му је зарада од 55 милиона долара, успјешне турнеје и велика продаја дискова.  

Ештон Кучер једна је од личности која се први пут ове године нашла на Форбсовој листи. Глумац је заузео 51. мјесто, док је контроверзна Лејди Гага доживјела велики пад. За разлику од прошлогодишњег првог мјеста сада се налази на петој позицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана