Фокс и Холмсова у романтичној вези

Агенције
Фокс и Холмсова у романтичној вези

Након три године нагађања, коначно је потврђена веза између глумице Кејти Холмс и њеног колеге Џејмија Фокса, пише америчка штампа.

Наиме, глумица Клаудија Џордан, звијезда серије "Очајне домаћице" и блиска пријатељица Џејмија Фокса, случајно је открила, у једној радијској емисији, да је Џејми "веома срећан" са Кејти.

Међутим, након што су глумичину изјаву медији протумачили као потврду везе холивудског пара, Џорданова је покушала да санира штету коју је нехотице изазвала.

- Није ми познато да су Кејти и Џејми у вези. Никада их нисам видјела заједно, нити ми је он икада причао о њој. Жао ми је што је моја изјава погрешно пренесена, али не могу да потврдим њихову везу. Једноставно, медији су извукли из контекста оно што сам рекла - изјавила је глумица за америчке медије.

Раније се причало и писало да је Кејти вјерена са Џејмијем, а то су, наравно, први успјели да открију таблоиди, након што су их папараци, у одвојеним приликама, фотографисали са идентичним (вјереничким) прстењем на лијевој руци.

Иначе, Кејти Холмс и Џејми Фокс су дуже од двије године у вези, али упркос томе, никада се нису појавили заједно у јавности.

Кејти је прије везе са Фоксом била шест година у браку са Томом Крузом, са којом има кћерку Сури (9), док њен партнер има двије кћерке које је добио у ванбрачним везама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана