Филм о љубави Кејт и Вилијама увертира вјенчању

Глас Српске
Филм о љубави Кејт и Вилијама увертира вјенчању

Aмеричка телевизија Лајфтајм снимиће филм о љубавној вези британског принца Вилијама и Кејт Мидлтон који би требало да буде приказан седам дана прије њиховог вјенчања заказаног за 29. април.

Продуценти су саопштили да ће филм описати "успоне и падове у њиховој деветогодишњој вези компликованој друштвеним притисцима и притисцима краљевске породице". Прича прати њихову везу "од тренутка кад су се као студенти упознали на престижном универзитету Сент Ендруз у Шкотској", наводи Лајфтајм. Принца Вилијама играће Нико Еверс-Свиндел, а Бен Крос, познат по улози у "Ватреним кочијама", играће његовог оца принца Чарлса. Глумица која ће играти Кејт Мидлтон још није изабрана.

Постати принцезом и новом миљеницом британске нације није лак посао, а то најбоље зна Кејт Мидлтон, будућа принцеза, која је због напорних припрема за најишчекиваније вјенчање године морала дати отказ у породичној фирми. Будући да је свега око три мјесеца дијели од изговарања свог судбоносног "да" на великом краљевском вјенчању Кејт је одлучила да се у потпуности посвети планирању и најситнијих детаља како би њен свечани дан прошао као у бајци.

- Кејт је по природи веома креативна особа и цијелу своју каријеру је провела управо у умјетничким и креативним водама. Радила је као дизајнер интернет страница, фотограф, организатор свечаних догађаја и менаџер. То су вјештине које су савршене за планирање сопственог вјенчања - открио је британским медијима извор близак будућем краљевском пару. Како би се концентрисала на усвајање свих одлика које красе будућу чланицу узорне британске "плаве крви", Кејт Мидлтон је сав свој посао предала колегама из фирме и окренула се новим краљевским обавезама.

Још увијек није познато хоће ли се Кејт послије вјенчања вратити свом старом послу или ће све своје вријеме посветити хуманитарним догађајима, баш попут Вилијамове мајке, преминуле принцезе Дајане.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана