Филип: Волим Станију, а знам да сам разочарао родитеље

Блиц
Филип: Волим Станију, а знам да сам разочарао родитеље

Београд - Дан пошто је изашао из „Фарме”, Филип Панајатовић провео је гостујући у емисијама на ТВ „Пинку” и спавајући, преноси “Блиц”.

Чекаће Станију, зна зашто његови другари мисле да је папучар, а како каже, родитељи ће морати да прихвате његову везу с старлетом.

- Знао сам да родитељи највише желе да изађем. То су ми сад и потврдили. Знао сам да сам их због везе са Станијом разочарао, и да ће то бити катастрофа, али желим да дам шансу овој вези и да видим како ће то изгледати напољу – рекао је он.

На питање да ли се заљубио у Станију, манекен је одговорио да је искрено воли. 

Какви су твоји планови с њом након „Фарме”?

- Чекаћу је. Ако буде све ок, биће, ако не буде неће. Било је ситуација у којима смо дрхтали обоје. Тресли смо се, заиста. Било је катастрофа и у кревету, и у гардероберу, код сена, на клупици и свуда... Привлачили смо се лудачки. Договорили смо се да имамо секс прве вечери након изласка с фарме – истакао је он.

А, да ли је секса било на фарми?

- Секса није било, а да ми је фалио, то је тачно – навео је Панајотовић.

Да ли знате да Станија има дечка?

- Не знам како може да има дечка ако је са мном 70 дана – рекао је он.

Филипе, другови ти замјерају да си папучар и да те не препознају?

- Свачије мишљење уважавам, а поготово мојих пријатеља али ово је нека нова тема за мене. Никада нисам имао озбиљну везу, а поготово да сам 24 часа са једном особом заједно, а која ми прија. Спавате са њом 70 дана... Све ми је некако са њом било лепо. Слажем се, направио сам можда негде грешку. Ко хоће да ме осуди, нек ме осуди слободно – казао је манекен. 

А зашто са Јованом ниси разговарао?

- Не знам стварно. То је тако кренуло од почетка „Фарме”, без везе. Чудан неки однос. Немам одговор на то питање, али сматрам да се Јована фантастично показала – испричао је Панајотовић.

Ша нема шансе код Станије

- Нервира ме што је Станија у ситуацији са Ша испала глупа, а јесте. Ја сам јој скретао пажњу све време. Нисам знао шта је тачно, али знао сам да нешто постоји, да му се свиђа... Он би сигурно дао све да улети уместо мене. То му неће поћи за руком ни док сам ја напољу, а ни касније. Сто посто јој верујем. И да дође до неке такве ситуације, видећете како ће да реагује. То сам сигуран. Ја сам јој стално скретао пажњу на то, да не прави неку причу баш због новинара и да му не даје још више повода па да после буде још горе. То јој не праштам, али мислим да ће бити паметна и да ће паметно реаговати када дође до те ситуације, а доћи ће – рекао је Филип Панајотовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана