Филип на Станију, Ша на Јовану: Љубавне приче смишљене прије почетка „Фарме”

Блиц
Филип на Станију, Ша на Јовану: Љубавне приче смишљене прије почетка „Фарме”

Београд - Након што се манекенка Јована Николић повјерила Милану Тароту да су мушкарци прије „Фарме” направили паклени план о томе ко ће бити с којом дјевојком, другови фармера који су план ковали индиректно су потврдили њене ријечи, преноси “Блиц”.

- Знам да је пре “Фарме” постојао договор да Ша смува мене, Филип Станију, мали Фићко или Аки Секси Сандру - повјерила је манекенка Тароту у спаваоници након игре истине.

Она је истакла да је тај договор између мушкараца, а да жене о томе не знају.

- Филип је у старту знао да са Јованом неће ништа имати. Станија је права за њега и мислим да нема конкуренцију - рекао је Филипов најбољи друг Влада Јовановић.

Ни најбољи пријатељ Филипа Митровића, Ненад, није демантовао ово.

Он је рекао да је Митровић чак и прије “Фарме”, видјевши у новинама ко су потенцијалне учеснице, истакао да је Секси Сандра баш по његовом укусу.

Рођени брат репера Ша, Предраг, пак тврди да Јована лаже јер још увијек пати за његовим братом.

Ипак, и наша екипа је присуствовала договору и чула дио разговора измђеу Ша и Филипа Панајотовића у кафетерији студија у Шимановцима прије него што су сви фармери кренули пут Лисовића.

- Добра је ова Јована манекенка - говорио је Ша Филипу.

- Ух, Станија је добра – рекао је манекен.

На то се опет надовезао Ша, али и Екрем Јеврић, који је док их је слушао, додао да “љепшу ђевојку у животу својему није виђо”.

Било како било, сви су причали и планирали, али само је једном пошло за руком да план и оствари.

Рекли су...

- Филипу се и пре „Фарме” допала Станија, иако је никада пре није видео. Са Јованом није желео ништа јер је она његова бивша девојка, а на старе се никада не враћа - рекао је манекенов друг Влада.

Станија и Филип уживају у љубави

Од када се манекен вратио на имање, газдарица Станија се не одваја од њега.

Чак су и фармери закључили да се Филип потпуно промијенио и да је смиренији и сталоженији.

Неки пак коментаришу да ће за два дана бити онај стари, као и да му то што је био напољу није много помогло. Засад ужива у љубави.

Рекли су...

- Јована лаже. То су њене смешне приче. Она још увек није преболела Ненада (Ша) и мислим да је заљубљена у њега. Она са Данијелом само испуњава своје физиолошке потребе - рекао је Ненадов брат Предраг.

Рекли су...

- Иако се Филипу и пре почетка „Фарме” допала Секси Сандра, он ју је препустио Акију пошто се знају одраније, мада смо га и ми као друштво одговарали од ње - рекао је Фићин друг Ненад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана