Филип и Сања крунишу љубав

Глас Српске
Филип и Сања крунишу љубав

ФИЛИП Филиповић ускоро стаје на "луди камен". Ватерполо репрезентативац Србије и његова изабраница одбојкашица Сања Ханушић ријешили су да 8. августа склопе брак.

- Свадба ће бити 8. августа и све ће бити одлично организовано, само да расположење међу гостима буде добро, а нема разлога да не буде. Улазак у брак је крунисање љубави, али сматрам да је заснивање породице највећи корак у животу двоје људи. Када вам се неко допадне и када са њим почнете заједнички живот и полако планирате заснивање породице много ствари међу вама мора да се поклопи - рекао је Филиповић.

Пред Филиповићем је Европски шампионат у Хрватској који почиње крајем августа и на њега ће путовати као ожењен спортиста.

- Ваше радне навике и стил живота требало би да буду слични као и неке кључне особине. Комплетну слику жене за коју сматрам да може да ме прати кроз живот и да ја њу могу да пратим пронашао сам у Сањи, а конкретне њене особине које ми се допадају не бих могао да издвојим. Можда смо ми идеалан спој, можда нисмо, то ће показати време, али ми смо сада убеђени да смо једно другоме "скројени" по правој мери - завршио је Филип Филиповић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана