Филип и Леонтина пред разводом?

Глас Српске
Филип и Леонтина пред разводом?

Сезона развода, започета прошле године, неће изгледа заобићи ни Леонтину и Филипа Пата! Како преносе поједини београдски медији, поменути супружници већ мјесец дана не живе под истим кровом, а разлог за захлађење њиховог односа, по свему судећи, јесте - прељуба!

- Истина је да Леонтина и Филип више нису у љубави. Како сам чуо, он је већ неко време у вези с девојком из свог пратећег бенда, према којој гаји снажне емоције. Недавно се и иселио из њиховог заједничког стана у центру града, у којем је остала Леонтина са кћеркицом Луцијом. Не знам шта ће даље бити с њима, да ли измирење или развод, све зависи од тога шта Леонтина буде решила - испричао је извор близак поп пјевачици.

Међутим, Филип је оштро негирао поменуте наводе.

- У моменту када је Леонтина у Мађарској с нашим дететом и није у могућности да даје изјаве за медије, мислим да је јако ружно да нас неко на овај начин развлачи по новинама. Немам другу девојку, особа коју помињете из мог бенда ми је другарица и нетачно је да сам напустио мој и Леонтинин заједнички стан. С нашим браком је све у савршеном реду - категоричан је Филип.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана