Фил Колинс и његова бивша супруга поново планирају вjенчање

Агенције
Фил Колинс и његова бивша супруга поново планирају вjенчање

Британски музичар Фил Колинс, који је од недавно поново музички активан, поново живи са бившом супругом с којом планира вјенчање, пренијели су данас медији у Швајцаркој, гдје живи познати умјетник.

"Наш развод био је погрешна одлука", изјавила је Колинсова бивша супруга Оријана, која се од познатог музичара растала 2006. године, а послије двије године и развела. Према њеним ријечима, у јавности поново зове Фила Колинса својим супругом с којим поново планира венчање.

Колинс (64) се оженио с Оријаном 1999. године и то му је тада био трећи брак. Имају два сина. Оријана Колинс се послије развода удала за банкара Шарла Межатија с којим има једног сина.

Поред соло каријере, Колинс је познат као пјевач и бубњар енглеске рок групе "Џенезис". Освојио је седам Гремија, два Златна глобуса и Оскара за најбољу оригиналну песму.

Колинс је од 1978. до 1994. године имао више хитова на музичким листама у Великој Британији и САД. Његове најпознатије пјесме су "In the Air Tonight", "Groovy Kind of Love", "One More Night" и Another Day in Paradise". Велики успјех је имао и дует с Филипом Бејлијем "Easy Lover".

У глумачкој каријери се издваја филм "Бастер", у којем је глумио срећног лопова, као и гостујуће улоге у серији "Пороци Мајамија".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана