Фехерова колекција Persepolis отворила модни шоу

Агенције
Фехерова колекција Persepolis отворила модни шоу

Прелијепе манекенке и манекени, свјетске модне марке само су неке од ставки које су учиниле да 36 NIVEA BH Fashion Week докаже да је оправдано најбоља модна манифестација у региону.

Ова модна ноћ у суботу у Сарајеву, започела је ревијом најпознатијег и најпродуктивнијег домаћег дизајнера Марка Фехера из Бањалуке. Громогласни аплаузи оправдали су колекцију "Persepolis" која је инспирисана промјенама, бунтом, пунк покретом, иновацијом. Ова колекција је доста другачија од осталих, базира се на иновацији и третирању материјала као и на употреби неких боја које до сада нису коришћене. Послије Маркове ревије услиједила је и ревија VIP госта који је стигао из Њемачке Емира Медића.

Колекција "Путник" приказала је савршене моделе, игре кројева, боја и шта нам то заправо доноси свјетска модна сцена.

XYZ и MARELLA који су сигурно права модна дестинација за све стилове приредили су присутнима јединствено модно путовање по свачијем укусу и за сваки стил.

Друге вечери требало је да своје колекције представе афирмирани модни дизајнери Теа Зубовић, Ата Омербашић, Вера Fashion-Ксенија Станаревић  Модни  атеље Стела By Јелица Вуловић & Милкица Станимировић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана