FBI истражује упаде у компјутере звијезда

Глас Српске
FBI истражује упаде у компјутере звијезда

Aмерички FBI истражује на који начин су фотографије више холивудских звијезда доспјеле на интернет, укључујући и фотографије полуголе Скарлет Јохансон, саопштила је ова агенција. Фотографије, које је наводно сама глумица сликала, објављене су на свим трачерским сајтовима, а истовремено су се појавили извјештаји да су "хаковане" фотографије Џастина Тимберлејка које је снимила његова колегиница Мила Кунис.

- FBI истражује особу или групе одговорне за серију упада у компјутере личности високог профила - рекла је Лора Ејмилер из лосанђелеске канцеларије Федералног бироа за истраге.

Она није жељела да каже ко су све биле жртве упада, али се спекулише да је ријеч о филмским звијездама које су се често жалиле на хаковање својих компјутера. Фотографије Скарлет Јохансон, звијезде филмова "Изгубљени у преводу" и "Дјевојка са бисерном минђушом" приказују је док се скида. На некима има око себе пешкир, а на другима је у топлесу.

Сајт који прати славне ТМЗ пренио је да је и компјутер Миле Кунис, звијезде серије "Веселе седамдесете", такође хакован и да су у јавност процуриле њене и фотографије Тимберлејка са којим глуми у филму "Веза без обавеза".

На двије фотографије је Тимберлејк без мајице у кревету и са розе гаћицама на глави. На другима је Мила Кунис у кади и једна експлицитна са неименованим мушкарцем. Хакер је дошао и до неких порука у њеном мобилном телефону које је, како тврди, измјењивала с Џастином.

Портпарол FBI-ја одбила је да коментарише на који начин су починиоци упали у компјутере звијезда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана