Фатална жена: она је руски агент, тв звијезда и модел

Агенције
Фатална жена: она је руски агент, тв звијезда и модел

Ана Чепмен, пензионсиана руска агентица напустила је интервју када су је упитали зашто је запросила Едварда Сноудена на Твитеру. Она је дефинитивно одлучила да стави тачку на свој прошли живот.

Новинар телевизије, NBC Ричард Енгел упитао ју је за недавни твит у којем је запросила Сонудена и убрзо зажалио због тога.

“Нећу чак ни да дискутујем о овоме. Завршили смо интервју, жао ми је”, одговорила је Рускиња.

Иначе, Чепменова се широм свијета прославила када ју је FBI ухапсио 2010. године због сумње да је учествовала у шпијунажи. У групи од девет осумњичених њено лице освојило је прво Русију, а затим и цио свијет. Након што су је депортовали из Америке, ћерка бившег агента КГБ-а у Русији је дочекана као права звијезда.

Данас она води фондацију која помаже развој науке, има свој телевизијски шоу о ванземаљцима и духовима „Mysteries of the World”, снима секси едиторијале, а често се може видjети у улози манекенке на престижним модним ревијама.

“Живјела си веома необичним животом о којем не желиш и даље да причаш. А сада си на телевизији... Зар то није мало чудно?”, упитао ју је новинар.

“Ја сам веома дискретна особа која не даје пуно интервјуа управо зато што не волим да говорим о свом животу”, одговорила је и наставила – “Не вјерујем да би људи били заинтересовани да слушају о томе”

“Да ли си удата? Имаш ли дечка? Какав ти је друштвени живот?”, заптикивао ју је Енгел.

“Нисам удата, да јесам сви би то знали”, одговорила је.

Након што је одбила да коментарише свој твит о Сноудену она је такође одбила да одговара и на друга питања, те убрзо прекинула интервју.

“Не желим да говорим о Америци. Мислим да је овај интервју готов јер је отишао у погрешном смеру”, закључила је и отишла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана