Фармери имају телефон на имању?!

Курир
Фармери имају телефон на имању?!

Београд - Иако многи сматрају да су фармери у потпуној изолацији и да немају никаквих додирних тачака са спољним свијетом, ситуација је ипак, како се може закључити, нешто другачија.

Ова информација би можда прошла незапажено да ова сезона најгледанијег ријалитија у Србији нема двадесетчетворочасовни директан пренос.

Захваљујући томе, у неколико наврата се могло чути како укућане који су већ три мјесеца на имању у Лисовићу, повремено зову да телефонским путем контактирају са породицом, али се могла чути и њихова прича у којој спомињу телефонски разговор, преноси “Курир”.

Тако је Сашка Каран када је била газдарица, у једном тренутку ушла у кућу и рекла да загруга зове Акија на телефон, а недавно се поновила иста ситуација када су позвали Јовану да се јави продукцији, на шта је Гоца Божиновска упитала: “Је л те на телефон зову?”, да би јој манекенка узвратила потврдно.

- Они имају право да се чују са породицом једном у месец дана, што значи да су сви они који су од првог дана на имању, имали три пута право да контактирају са најближима. Продукција све време прислушкује разговор, тако да не могу да добију информације из спољног света, а разговор траје три минута, после тога се прекида веза - рекао је добро обавјештени извор близак продукцији који је инсистирао на анонимности.

PR служба продукције демантовала је да фармери могу да се чују са најближима.

- Нико од фармера нема могућност да телефонира током боравка на фарми - рекли су из продукције.

Да ли се ријечи Екрема Јеврића могу схватати озбиљно, то је већ дискутабилно питање, али он тврди да преко мобилног телефона у сваком тренутку зна колико има сати.

Наиме, на самом почетку овог ријалитија, похвалио се Милану Тароту да он има протекције.

- Сад је један сат. Само мене питај за то, ја знам све - рекао је Екрем, а потом му ставио руку на лијеви горњи џеп, гдје му наводно стоји мобилни телефон.

- Видиш ти то, само ја убацио ту. Нико други, само ја - причао је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана