Фарма - Зорана најавила тужбе

Глас Српске
Фарма - Зорана најавила тужбе

Пјевачица Зорана Павић најавила је да ће тужити најмање два фармера чим се заврши ријалити шоу, а по свему судећи, пред судом би могле да се нађу Весна Вукелић Венди и Катарина Живковић Каћа!

Наиме, актуелна фармерка је одлучила да пресавије табак и ствар истјера до краја јер, према њеним ријечима, Венди је главни узрок што се она осјећа повријеђено и немоћно.

Друга особа на њеном списку је Катарина Живковић, која је прије неки дан испричала фармерима да је Зорана наводно мастурбирала, а затим све то поновила и јавно у живом преносу. С друге стране, опште је позната ствар да између Зоране и Венди влада дугогодишња нетрпељивост која је на фарми кулминирала силним увредама упућеним на рачун Павићеве. Вукелићева се толико окомила на Зорану, која је у почетку била мртва‚ хладна, али су временом њени живци попустили, па је на крају њихових свађа она увијек излазила као губитник, што је Венди додатно куражило.

Када је увидјела да се са Венди не може даље да носи, Зорана се повукла у себе, тако да је чак у неколико наврата пустила и сузе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана