Фарма - Злата се вратила кући

Глас Српске
Фарма - Злата се вратила кући

Фолк пјевачица Злата Петровић напустила је у недјељу навече имање крај Лисовића. За њу је гласало 27,02 одсто гледалаца, док је њен колега, други дуелиста Бата Здравковић остао на "Фарми", освојивши 72,98 одсто гласова публике.

Злата је признала да ништа није учила, па тако није у квизу знања имала тачних одговара. За разлику од ње, Бата је учио, није нашао одговоре на нека питања, али у квизу је показао одлично знање и убједљиво је побиједио са пет тачних одговора. Злату су у студију чекала двојица синова, Јован Пејић и Мики Дудић, који су казали да су шокирани чињеницом да је Злата имала најмање гласова.

- Иако су поруке увек биле позитивне, изненадио сам се њеним одласком у дуел - рекао је Мики и додао је његова мама човјек који свима опрашта.

Бату су супруга Дијана и ћерка Сара бодриле из студија. Дијану је Бата у ријалитију одушевио својом одважношћу и чврстим ставом. Она је казала:

- Иако у свађама бурно реагује, он никад не би некога ударио. Бата је џентлмен, али увек иде срцем и толико је добар и има образ да се извини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана