Фарма - За Еву нема финала

Глас Српске
Фарма - За Еву нема финала

Послије посљедњег дуела, у којем су се нашли водитељ Зоран Пејић Пеја и глумица Ева Рас, познати су сви финалисти треће сезоне "Фарме".

Међу њима се неће наћи Ева Рас, којој нису помогли ни Пејини намјерно дати погрешни одговори, захваљујући којима су јој дуплирани гласови публике. Пеја је убједљиво тријумфовао са 89,04 одсто гласова, док је најстарија учесница такмичења освојила свега 10,96 одсто.

Ово је било посљедње регуларно избацивање са "Фарме", будући да ће до суперфинала, које ће бити одржано у четвртак, 30. децембра, са сеоског имања надомак Барајева свако вече бити избацивана по два фармера. Тако ће се у супер финалу наћи шесторо фармера са највише гласова публике. За сада, подједнаке шансе да освоје награду од 100.000 евра имају Бане, Катарина, Маријан, Бата, Екрем, Венди, Јасмина Aна, Јована, Зорана, Баки, ЛиМен и Пеја.

Иначе, посљедњи дуел сезоне остаће упамћен по контра поенима, будући да су се Ева и Пеја утркивали ко ће прије "стиснути дугме" и дати погрешан одговор.

- Није ми помогло ни дуплирање гласова - разочарано је констатовала Ева Рас, која је одбила да се поздрави са фармерима. На изласку се једино јавила Екрему.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана