Фарма - Венди се опет свађа

Глас Српске
Фарма - Венди се опет свађа

Фармере уходи тајна полиција, а посебно Зорану Павић. Ову тврдњу изнијела је Весна Вукелић Венди након што се по ко зна који пут посвађала с Павићком, која је ријешила да више не ћути на њене увреде. Весна Вукелић јој је запријетила да је под сталном присмотром и да се неће добро провести.

- Доста ми је више да слушам примитивне и руралне увреде на мој рачун. Ја сам фајтер и борићу се до краја - казала је Зорана.

- Престани да клепећеш, евидентирани су и идентификовани сви који су због тебе били на пијаци. Тајна полиција напољу ради. Дебело поведи рачуна шта ћеш да урадиш за идућу пијацу. Пази шта ће бити! Зорана, проваљена си у својој намери да направиш пометњу. Знам да си својим навијачима слала тајне сигнале. Ја сам та која те је провалила - казала је Венди.

На то је Зорана узвратила:

- Весна, не причам с тобом. Узми метлу и одлети. То шта ће бити видећеш ти када изађеш напоље. Нећеш моћи више ни на вашару да певаш!

Остали фармери су само слушали Веснину причу и на крају одмахнули руком, коментаришући да је утриповала да је у неком акционом филму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана