Фарма - Венди гађа столицом

Глас Српске
Фарма - Венди гађа столицом

Не могавши да слуша нападе, које је на њен рачун изнио Маријан Ристичевић, Весна Вукелић Венди је послије хуманитарне приредбе бацила столицу у правцу поменутог фармера.

Наиме, послије проглашења побједника у хуманитарној игри, чији је приход био намијењен за грађане Краљева, предсједник Српске сељачке странке одбрусио је пјевачици да је она главни кривац за неславно четврто мјесто, што је Вукелићеву изреволтирало па је одреаговала бацањем столице.

 - Због тебе смо били најгори. Људи те не воле, зато нису ни гласали за нас - одбрусио је Маријан, послије чега се комад намјештаја уз Веснину помоћ закотрљао ка њему.

Пјевачица је тада напустила просторију, да би касније, када су се страсти смириле, покушала осталим фармерима да објасни шта се заправо збило и зашто је тако реаговала.

- Маријан сматра да сам ја крива за лош пласман. Као мене људи не воле. Небулоза! Лимени је у арени имао око пет одсто гласова, па је победио са својом екипом. Кад је изговорио ту глупост, ја јесам бацила столицу јер ме је изнервирао, али не на њега. Он је одмах протумачио да сам га гађала - објашњавала је Венди фармерима своје виђење цијеле ситуације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана