Фарма - Већина против Венди

Глас Српске
Фарма - Већина против Венди

Маске су пале. Фармери су једни другима рекли у лице шта мисле, а најрадије би леђа видјели Весни Вукелић Венди, за чије испадање је гласало чак деветоро VIP сељака. Послије ње најнепожељнији су Никола Костић, Катарина Живковић, Сања Стојановић, Зорана Павић и Стефан Глигоријевић.

Без најаве, водитељка Aлександра Јерфтановић је посјетила имање у Лисовићу и саопштила им да треба да изаберу фармера који ће напустити имање, али нису знали да је све то само још једна игра Задруге.

Иако је одмах "проваљена", водитељка се правила наивна и фармерима прочитала писмо Задруге у којем се тражи да буду искрени и да наведу пет особа које више не желе да гледају на имању.

Једино Екрем није желио да било кога именује, јер су га, како је казао, сви лијепо примили. Aли правила морају да се поштују и након што су га убиједили да му неће замјерити, почео је са Бакијем, а онда је додао и Банета, Сању, Јовану и Стефана.

Таман када су се обрадовали, услиједио је "хладан туш", јер Венди остаје на имању, а за успјешно обављен задатак добили су и награду - Задруга ће очистити тоалете, пренио је Мондо!

............................

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана