Фарма - Тријумф ипак убједљив

Глас Српске
Фарма - Тријумф ипак убједљив

Телевизија Пинк и продуценти "Фарме" доставили су јавности на увид листинг порука и позива који су пристигли током избора за побједника у периоду од 26.12 до 30.12. у 23.29 часова. Према том листингу пјевачица Катарина Живковић је убједљиво тријумфовала над политичарем Маријаном Ристичевићем за чак 18.059 гласова.

- Маријан је половину SMS гласова добио од само 30 корисника. Гласови за њега су "пумпани", потрошено је преко 20.000 евра, а вероватно и знатно више, да би му се наместила победа. Он не да није добио број гласова довољан за победу, него му реално не пристаје ни друго место - наведено је на крају листинга који је доставила продукција "Фарме".

Објављивање листинга додатно је разбјеснило Ристичевића.

- Ово је само још већи разлог да сумњамо! Смешни су и јадни! Мене људи воле сто пута више него њу. Пошто су ово извели на мишиће, ја их позивам да заједно од Службе за технолошки криминал тражимо истрагу. Због оног навода у саопштењу ћу их тужити за клевету. Па, они су дозволили неограничени број гласова са истог броја! Паре нису срамота, али гласови јесу?! Видећете, биће моја победа. Грдно су се зај...ли. Забили су себи колац у главу!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана