Фарма - Свађа Еве и Јасмине

Глас Српске
Фарма - Свађа Еве и Јасмине

Маске међусобног уважавања и "тешке љубави" између књижевнице Јасмине Aне и глумице Еве Рас пале су током задатка "PR текст", када су јавно изнијеле најгоре прљавштине једна о другој, да би потом услиједиле и пријетње!

- Aко волите сплеткароше и оне који вам пуне уши лажима, гласајте за Јасмину Aну, јер ниједна фарма не може да има победника пуног врлина. Зашто би победили пожртвовани и племенити? Зашто не би победили лицемери и фолиранти? Јасмина Aна је борбена за своју победу и спремна је да цинкари само да би она остала у овој игри. Она је велемајстор за обмањивање фармера - истакла је Ева у свом представљању гледаоцима, док је у том тренутку Јасмина била згранута ријечима које чује и одмах послије завршетка читања писма рекла све што има о најстаријој учесници ријалитија.

- Згранута сам одакле жени толико пакости и зла? Срам је било, преварант један! Кретен! Она је зло каквог нема! Шта ли глумци мисле о њој, да ми је знати. Најгора је на свету и направићу јој пакао сада! Њој је мржња душевна храна и фолира се, а не може очима да види никога од нас! Њу, бре, сви штитите овде, ма водите је кући, а ја је од данас никако нећу штедети и поштовати - казала је књижевница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана