Фарма: Романса Катарине и Бранислава у сјенику

Глас Српске
Фарма: Романса Катарине и Бранислава у сјенику

Катарина Живковић и Бранислав Јанковић одлучили су да наставе започету романсу тако што ће прећи с ријечи на дјела, а први корак учинили су прексиноћ у сјенику!

Наиме, "Грандова" пјевачица и манекен искористили су прву прилику да се искраду од осталих укућана и да размјењују њежности на једином скривеном мјесту на којем су заштићени од камера - у сјенику!

Ушушкани у топло сијено, најприје су се упустили у разговор о Бакију, кога је Каћа презрела јер је по изласку с имања сазнала шта је за њу причао, да би послије тога промијенила тему и почела разговор о њиховом односу.

- С обзиром на то да певачица веома добро зна како се путем бубица све чује, тихо је шапутала нежности Банету на увце, који је њу почастио сочним пољупцима. Иако су се трудили да буду тихи, из сеника су се ипак могли чути уздаси, кикотање, шушкање и ваљање по сену - рекао је извор близак продукцији.

Иначе, ово није први пут да двоје фармера размјењује њежности на том скровитом мјесту јер су то чинили у неколико наврата док је Каћа први пут била у Фарми, али је ово први пут да су се могли чути пољупци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана