Фарма - Публика избацила Ирену

Глас Српске
Фарма - Публика избацила Ирену

Манекенка Ирена Шућур завршила је своје учешће на "Фарми"! Она је у коначном скору имала најмањи број гласова публике, тако да јој је једина шанса била да побиједи конкуренте у "Квизу знања".

Дуел са четири учесника био је уствари тробој, пошто се Екрем ниједном није машио тастера за одговоре. Ирена и Бане утркивали су се као основци на школском такмичењу, а пред крај им се придружио Лимен. Пошто су показали завидно знање о сузбијању задаха од бијелог лука и узроцима неплодности код крава и крмача, Бане Јанковић је побиједио са пет тачних одговора, док су Ирена и Лимен имали по четири.

Публика је највише гласова (48 одсто) дала Екрему, па се спасао иако није учио. Бане је добио 42 одсто гласова. Између Лимена и Ирене је разлика била минорна, али је манекенка ипак излетјела. Сви су је изгрлили, али најдуже газда Стефан, ком ће свакако највише недостајати њено друштво.

Ирена је избачена, мушкарци ће туговати, али сви фармери заједно имаће нову занимацију - придружио им се македонски шоумен Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, којег су, у великом стилу, на пријестолу, у арену унијела четворица бодибилдера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана