Фарма - Нова Евина теорија

Глас Српске
Фарма - Нова Евина теорија

Мистерија око тога са којом је фармерком Баки Ђогани имао секс и даље заокупља машту фармера, па је тако глумица Ева Рас изнијела нову теорију, по којој је денсер био интиман са пјевачицом Златом Петровић!

Наиме, умјетница која је прије неколико дана плакала када је умислила да је оптужују да је "порнографска глумица" очигледно нема суза када су туђе интиме у питању, па је тако Јовану Бојановском Бокију изнијела свој закључак:

- Мислим да је Баки спавао са Златом - рекла је Ева, не знајући да објасни како је до овог закључка дошла.

Боки 13, који је слушао излагање са пажњом, само је прокоментарисао да је сигуран да то није бивша фармерка већ нека друга жена, ставивши тачку на расправу са Евом.

Разговор о овој теми започео је када је Боки питао Бакија да ли има дјевојку, а овај му одговорио да "има неку причу". Боки је рекао да се вјероватно та несрећна дјевојка разочарала када је Ђогани спавао са неком од дјевојака на "Фарми". Баки је одбио да призна да је спавао са неком фармерком, али Боки је упоран у намјери да га натјера да призна. Рекао му је да ће до краја сигурно открити ко је у питању. Баки је открио да је намјерно рекао да би "пустио буву".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана