Фарма - Наталија без финала

Глас Српске
Фарма - Наталија без финала

Само десетак дана прије завршетка такмичења пјевачица Наталија се опростила од финала и награде од 100.000 евра пошто је у дуелу изгубила од Екрема Јеврића. Мада су на "тест знања" обоје дошли неприпремљени, Наталија је успјела да заради два штапића, али не захваљујући знању већ чињеници да је Екрем ко зна који пут показао да не схвата како тачно функционише ријалити у којем се такмичи већ три мјесеца.

- Тешко ти је питање - поручио је Екрем водитељу Огњену, а нека од питања је чак прогласио "живом истином" иако на њих није дао одговор...

Тако је на питање: "Које су расе говеда од којих се добија месо", Екрем одговорио у свом стилу: "Мала телад, велика...". Слично је било и са питањем о паприкама... Међутим, када је схватио да Наталија добија штапић сваки пут када он погријеши, наљутио се и поручио Огњену да му ништа више неће рећи.

Ипак, иако је побиједила у дуелу, са два поена која је добила због Екремових грешака Наталија је послије дуплирања гласова имала 46,89, а Екрем 53,11 одсто SMS гласова.

Као што се и очекивало послије избацивања Наталија је за овоседмичног газду поставила свог најбољег друга са Фарме - Бакија Ђоганија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана