Фарма - Мрка капа за Екрема

Глас Српске
Фарма - Мрка капа за Екрема

Интернет звијезда и актуелни фармер Екрем Јеврић покушао је да искористи тренутак када је Весна Вукелић Венди била узрујана због свађе са Златом Петровић и у штали наскочио на њу, али мрка капа! Остао је кратких рукава!

Јеврић је тјешио пјевачицу и чекао тренутак када ће она да легне у кревет да би се он мало "омрсио", али с обзиром на то да јој је говор био дужи, Екрем није дочекао својих пет минута.

- Немој да ми се нервираш, биће све како треба - викао је Екрем испред врата штале јер га је Вукелићева претходно избацила.

Натурализовани Њујорчанин је и прије овог покушаја користио сваки моменат да би испипао Венди, у коју је, по свему судећи, заљубљен већ неко вријеме!

Нешто више среће имао је недавно када му је Венди рекла да би јој пријала масажа, а уцирканом Јеврићу није много требало, па је пјевачицу почео да мази по коси и раменима, да би се његова рука спуштала све ниже према њеној задњици. Када су остали фармери примијетили како Јеврић пипка Вукелићеву, одмах су вриснули и повикали углас:

- Нађи јој ерогену зону!

На то се Екрем нашао у чуду јер му је та ријеч била непозната. Ипак се снашао те је подигао руке на сто и запалио цигарету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана