Фарма - Маријан први у финале

Глас Српске
Фарма - Маријан први у финале

Политичар и актуелни газда Маријан Ристичевић постао је први финалиста ове сезоне "Фарме". Он је награђен мјестом у финалу јер једини није одбио задатак Задруге. Наиме, од фармера је тражено да се вежу канапима за ноге и да тако ходају по фарми што су они бојкотовали.

- Сад ми је непријатно, испада да сам знао да ћу бити финалиста - почео је да се брани Маријан иако га нико није ни нападао.

Њему је омогућено да се у идућем периоду одмара како би се што боље припремио за финале, а остали фармери су кажњени одузимањем прибора за плетење, шалова које су исплели, свих огледала итд.

Ове одлуке нису са одушевљењем прихваћене међу осталим фармерима, а најзабринутији је био Екрем Јеврић, као и Ева Рас, коју је све ово разбјеснило. Она је изјавила да ове одлуке није донијела публика већ Задруга и да, ако мисле да треба да буде кажњена, могу да је пошаљу кући.

- Све нас је продао, одао се, излетело му је да нас је продао када је рекао да ћемо помислити да је знао да ће ићи у финале - рекла је огорчена глумица, мислећи при томе на Маријана Ристичевића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана