“Фарма”: Љуба мора да сазна све о дјеци

Агенције, Курир
“Фарма”: Љуба мора да сазна све о дјеци

Београд - Суд у Београду наложио продукцији ријалитија “Фарма” да обавијести Љубу Пантовић шта се дешава у њеној породици, преносе агенције.

Учесница ријалитија “Фарма” Љуба Пантовић, ако већ није, онда ће ускоро сазнати шта се све дешава у њеној породици, односно за приче да јој је дечко Александар Чабаркапа у њеном одсуству “смувао” кћерку Александру, која је наводно остала трудна.

Судија Првог општинског суда у Београду Татјана Безмаревић наложила је продукцији Телевизије Пинк, односно овог ријалитија да под хитно обавијесте Љубу о свему.

На судском рочишту у петак, Александрин отац, Карађорђе Суботић затражио је од суда да га ослободи како би могао кћерку да држи под контролом, односно да је одвоји од Александра.

- Молим вас, судија, пустите ме из притвора. Александар Чабаркапа живи у кући са мојом малолетном кћерком. О њој нема ко да брине - рекао је Суботић, преносе београдски медији.

Међутим, када је судији објашњена цијела прича, она је одлучила да Суботића задржи у притвору (њему се суди због других ствари), али је наложила да мајка дјевојчице одмах сазна шта јој се дешава у кући.

Из продукције “Фарме” за сада немају коментар.

Иначе, након што је “Курир” пласирао причу о њеном дечку и њеној кћерки, Љуба је у разговору са Ненадом Алексићем-Ша рекла да је свом дечку Александру оставила дјецу “у аманет”.

- Не знам када им се завршава школска година, њима се раније завршава...и матурско вече...моја Гога. Да ли је Александра дала испите које је требало? Само не би волела да изађем напоље и да добијем нервни напад. А искрено се надам да их овај лудак држи под контролом...а можда и не. Али пази, остављене су му на аманет, па нек' му је част ако не испуни – рекла је она.

Ипак, рекла је и да није дечко једини који брине о дјеци.

- Не бих ја ушла у ово да знам да је он (дечко) једини који брине о њима. Ту су, значи, има сигурно десет људи, сви расположиви 24 часа. И ја њему верујем, стварно му верујем, али много више рачунам на њих - рекла је Љуба Пантовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана