Фарма - Катарина се вратила

Глас Српске
Фарма - Катарина се вратила

Публика је протекле недјеље одрадила више посла него фармери. Избацили су Борка, а вратили Катарину.Фарма - Катарина се вратила

Наиме, хипхопер је побиједио у дуелу, односно тробоју, али највише гласова публике, 65,54 одсто имала је Зорана. Борко је послије дуплирања имао 16,49 одсто гласова, док је Пеја "зарадио" тек 17,97 одсто гласова.

Осим што је бирала омиљеног, односно најмање омиљеног фармера, публика је морала да одлучи и ког избаченог фармера ће, сада већ традиционално, вратити на имање.

У игри су, поред Катарине која је освојила 67,70 одсто гласова публике, били Шикица, Чеда Чворак и Ренато, а дешавања након Каћиног избацивања - свађа Бакија и Банета, односно прича да је Баки "привео неку фармерку"- биле су изгледа најинтересантније публици приликом гласања.

И док су се фармери прексиноћ спремали за дуел у "арени", њихови "представници" су почели да се окупљају у студију. "Боје" Зоране Павић бранио је њен пријатељ Синиша Медић који је у сред реченице о сукобу Венди и Зоране изгубио свијест и пао са столице. Сви присутни су били затечени, а послије неколико минута гледаоци су добили обавјештење да је са њим све у реду, те да му је био "пао шећер".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана