Фарма - Каћи најгори задатак

Глас Српске
Фарма - Каћи најгори задатак

Паклена седмица је почела паклено - ванредним избацивањем, а репер Стефан Глигоријевић је фармер којег публика више не жели да гледа у ријалитију "Фарма".

Међутим, то није све. Ментор Прока подијелио је фармерима задатке, а Катарину Каћу Живковић, која је раније оптужена да је бацала своје прљаве гаће, запао је можда најгори задатак да два пута дневно риба мушки и женски тоалет, док ће Јасмина чистити свињац и хранити свиње.

Ништа боље нису прошли ни остали фармери, који ће током такозване паклене седмице морати да надокнаде све своје нерадне дане у протекла два и по мјесеца.

Тако ће Бата Здравковић морати да пере судове, Маријан Ристичевић и Лимен су задужени за сјечење дрва, а Ева Рас ће се бринути за сву живину.

Весна Вукелић Венди је задужена за шетњу магарца два пута дневно, Зорана ће прати купатило, а Aца Илић ће бринути око краве и штале.

Јована Пајић ће спремати вечеру, Пеја је задужен за козе и овце, мужу и храњење, Боки 13 за кување кафе и чаја, Баки за прављење хљеба, Наталија за спремање ручка, а Екрем за прављење сира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана