Фарма - Јелена умишља духове

Глас Српске
Фарма - Јелена умишља духове

Новопечена газдарица манекенка Јелена Стожинић прије пар ноћи није могла ока да склопи у својој газдинској кућици. Наиме, плашила се да спава сама, јер је наводно плаше духови!?

Негдје око два ујутро камера је снимила Јелену како сама самцата сједећи у кревету напрегнуто ослушкује ноћне звуке, а онда и нешто мрмља себи у браду. Видјели су се и трагови суза на њеном лицу! Газдарица се превртала, мешкољила, хуктала "где сам то дошла?"

Да ли је нешто конкретно уплашило иначе дрчну Јелену? Тек уочи поласка у кревет, испричала је неколицини фармера да се плаши да спава сама у кући за газде, јер јој изгледа сабласно због слика на зиду и да увијек кад иде да спава остави свјетло у ходнику и отворена врата. Жељела је да Бане спава са њом, али задруга то није допустила.

Кад је стигла у кућицу прво што је урадила је да окрене према зиду слику од неке бабе која је на фарми послужила као сценографија.

Маријан јој је предложио да доведе козу у кућицу да јој прави друштво или пса из дворишта, међутим Јелена је то категорички одбила. Наиме, плаши се Вучка, поред кога не смије сама да прође већ увијек неко мора да буде поред да јој "држи страх".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана