Фарма - Јелена отишла кући

Глас Српске
Фарма - Јелена отишла кући

Послије 85 дана публика је одлучила да са имања у Лисовићу избаци манекенку Јелену Стожинић. Водитељ Огњен Aмиџић је узалуд читао питања у дуелу, пошто су и Јелена и Стефан Глигоријевић, који је био други дуелиста, одлучили да не дају одговоре (знали су само по један од десет).

Ипак Јелена се у посљедњем кругу јавила прије него што је Огњен завршио питање да би добила негативан бод, односно да би се Стефану дуплирали гласови публике. Њему то није било ни потребно, пошто је и прије дуела имао чак 72,77 одсто гласова публике, насупрот Јелениних 27,23.

Стожинићева је нагласила да је осјећала неколико дана уназад да је она та која ће напустити фарму ове недјеље, а најтеже јој је пао растанак са њеним најбољи фармерским пријатељем Браниславом Јанковићем. Она је за новог газду на имању поставила управо Јанковића, што су остали и очекивали.

Иначе, пред избацивање сви фармери су имали прилику да виде видео-поруке од својих најближих и готово сваки од њих је заплакао. Најзанимљивија је била порука од Екремове породице у којој су његови синови на енглеском поручили да не брине и да су они добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана