Фарма - Јасмина против пипкања

Глас Српске
Фарма - Јасмина против пипкања

Иако су се фармери обрадовали када су сазнали да ће снимати "шпанску серију", прве свађе су почеле већ код писања сценарија за који су задужени Ева Рас и Бојан Јовановски Боки. "Баба" жели да се фармери у неким сценама разголите, на шта нико не пристаје...

Ева Рас, једина професионална глумица на фарми, требало је да води главну ријеч, али од тога изгледа неће бити ништа јер њене идеје и не пролазе баш најбоље код "глумаца", посебно Банета и Јелене који морају у свакој чорби да буду мирођија.

Прво се Јасмина Aна наљутила јер не жели да се "пипка" са Екремом који јој је у серији муж и са којим не жели секс иако он на томе инсистира.

- Не желим да то радим. Нећу дозволити да ме такне за сисе, не пада ми на памет, да је бар неко други у питању па хајде - казала је Јасмина Aна.

Наравно, Бане Јанковић који је свеприсутан на пробама изјавио је да није ни мало у реду да Екрем "ваћари" Јасмину пред свима.

- То не пише у сценарију и није у реду да јој то радиш. Зашто да је Екрем "ваћари" - викао је Бане, а Јелена је додала да је у току снимање шпанске серије а не порно филма...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана