Фарма - Испали Баки и Пеја

Глас Српске
Фарма - Испали Баки и Пеја

Бурна посљедња седмица на "Фарми"! Од понедјељка свако вече двоје такмичара напушта имање и враћа се кући без награде од 100.000 евра која је предвиђена за побједника овог веома гледаног ријалити серијала.

Послије музичара ЛиМена и књижевнице Јасмине Aне који су испали у понедјељак увече, двоје финалиста са најмањим бројем гласова у уторак увече су били денсер Баки Б3 који је први напустио имање и водитељ Зоран Пејић Пеја који је мало касније напустио Лисовић.

Баки је имао 2,55 одсто гласова публике, док је Пеја добио наклоност 3,99 одсто публике.

Денсер је себе видио у прва три мјеста "са Пејом". Мислио је "као и сви на имању" да је Екрем побједник, али више није увјерен у то и то због шкакљиве ситуације са Венди. С друге стране Пејин фаворит је Зорана јер је јака, као и Бане и Бата.

Пјевали су остали фармери Бакију и Пеји "Десет љутих гусара", а послије њиховог избацивања, "љутих гусара" на Фарми остало је осморо - Јована, Каћа, Венди, Зорана, Екрем, Маријан, Бата и Бане. Већ од сриједе увече (синоћ) требало би да их остане шесторо, а фармер с највећим бројем гласова у вечерашњем великом финалу освојиће награду од 100.000 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана