Фарма - Газда казнио Екрема

Глас Српске
Фарма - Газда казнио Екрема

Интернет звијезда и актуелни фармер Екрем Јеврић је кажњен рибањем пољског клозета јер је непажњом пустио животиње из обора. Наиме, он је признао кривицу за бијег оваца и живине из обора у двориште јер је, према том признању, заборавио да затвори врата од обора.

Пошто није успио да их врати назад, јер му "бјежу", отишао је у кревет. Маријан Ристичевић је тек пошто је устао намамио овце храном назад у обор.

На састанку који је газда Баки сазвао по доласку са пијаце Екрем је, осим што је признао кривицу, упутио и извињење. У своју одбрану изјавио је да се прво плашио да каже Маријану шта је урадио, те да се послије напио тако да је заборавио да затвори врата од обора.

Да не би сви фармери били кажњени, газда Баки је одредио казну да до краја његовог мандата Екрем мора да риба пољски клозет сваки дан и да не запостави задатак који је до сада имао, а то је сјечење дрва са осталим мушкарцима.

Иначе, газда је морао на пијаци да трампи свој доњи веш да би фармери добили нешто мало намирница!? Није прецизирао да ли је био нов или коришћен...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана