Фарма - Финале можда на суду

Глас Српске
Фарма - Финале можда на суду

Судећи по реакцијама и најавама тужби, наставак финала треће сезоне "Фарме", која је званично завршена 30. децембра, могао би да услиједи на суду. Наиме, телевизија "Пинк" најавила је тужбу против другопласираног учесника Маријана Ристичевића због клевете и његових оптужби да је побједа Катарине Живковић намјештена.

- Србија је уморна од превара. Моји навијачи су били многобројни и нека се преброје, али нека се преброје и они други, нека се преброје гласови, поново. Више није битно ко гласа, већ ко броји, а ни то, већ ко проглашава. Проверите, проверите моје гласове и све гласове, видећете онда и стварни резултат. Ово је једна велика превара, ја то тврдим и знам. Ја тражим да се провери - рекао је Ристичевић.

Главни продуцент "Фарме" Предраг Павловић Баки, рекао је да ће у врло кратком року јавности бити достављен на увид комплетан листинг гласања са финалне вечери, а да ће Маријан своје тврдње морати да докаже на суду.

С друге стране, Маријан тврди да се не плаши пријетњи продуцента "Фарме" и најављује да ће он тужити "Пинк" уколико не измире обавезе које су предвиђене уговором који је потписан пред улазак на имање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана